Σοφό θεωρείται ένα brand που γνωρίζει πως να επικοινωνήσει σωστά την ιστορία και τις αξίες του.

Ας μιλήσουμε λίγο για το Brandwise.

Σε ποιους απευθύνεται;

Τα σεμινάρια του brandwise συμβάλλουν στην κατανόηση της έννοιας του branding καθώς και της διαδικασίας που εξασφαλίζει την επιτυχία ενός brand. Απευθύνονται σε σπουδαστές του graphic design ή του marketing, σε νέους επιχειρηματίες ενώ επίσης μπορεί να γίνουν σε επίπεδο B2B.

Ποιοι το οργανώνουν;

Το brandwise είναι ένα project που δημιουργήθηκε από την S & Team, ένα Brand Agency με 26 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του design και του marketing.

Δείτε περισσότερα

Παρακάτω, απαντάμε σε κάποιες συχνές απορίες.

Το brandwise είναι μια επιμορφωτική πρωτοβουλία, η οποία παρέχει σε όσες και όσους το παρακολουθούν τα εργαλεία που διαμορφώνουν ένα ολοκληρωμένο brand. Mε απλή μεθοδολογία και υπό πλήρη καθοδήγηση, θα εξοικειωθείτε με όλα τα βήματα της διαδικασίας του branding: από την αρχική έρευνα και το χτίσιμο της ταυτότητας του brand, έως και τη στρατηγική στόχευσης κοινού. Ασκήσεις και παραδείγματα λειτουργούν συμπληρωματικά αποκλείοντας κάθε πιθανότητα μη κατανόησης.

Τα σεμινάρια βοηθούν στην κατανόηση του branding και της διαδικασίας για να δημιουργηθεί ένα επιτυχημένο brand. Απευθύνονται σε φοιτητές στον κλάδο του graphic design ή του marketing, όπως και σε νέους επιχειρηματίες.

Η εμπειρία μας, με σημείο εκκίνησης το 1998, μάς έχει καταστήσει σαφές ότι το branding είναι αναγκαίο τόσο για τα προϊόντα, όσο και για τις υπηρεσίες. Γιατί κάποια brand τα προσπερνάμε ενώ κάποια άλλα γίνονται μέρος της ζωής μας; Οι λόγοι είναι πολλοί, είτε εμφανείς, είτε αφανείς. Με τη βοήθειά μας θα μπορείτε να τους αναγνωρίζετε και να τους θέτετε σε εφαρμογή.

Τι μας κάνει πιστούς σε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία; Στο σεμινάριο του brandwise θα μάθετε τι δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο brand και ποια είναι η σωστή διαδικασία του branding. Θα αποκτήσετε γνώσεις και μεθοδολογία που θα μπορείτε να εφαρμόσετε στη δουλειά σας ή το δικό σας brand.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.